колеги от къде се изтака водата ,че искам да си сменя термостатчето :P
Известие
Collapse
No announcement yet.
изтакане на водата
Collapse
X
-
А бе gigi как може така да го караш да развива долният маркуч бе.Има си две технологични пробки отдолу на двигателя мисля че бяха с ключ 13 развива ги тия пробки на двигателя и изтича цялата чорба ако развурти само маркуча половината боклук ще остане вутре и просто няма да има смисул да промива както му казваш ти.Не че през маркуча няма да изтече ама няма да е същият ефекта.Privilegiqta da si pruv rajda zaduljenieto da vodi6!
Comment
-
Първоначално публикувано от Пламен Начев НачевА бе gigi как може така да го караш да развива долният маркуч бе.Има си две технологични пробки отдолу на двигателя мисля че бяха с ключ 13 развива ги тия пробки на двигателя и изтича цялата чорба ако развурти само маркуча половината боклук ще остане вутре и просто няма да има смисул да промива както му казваш ти.Не че през маркуча няма да изтече ама няма да е същият ефекта.
Comment
-
Първоначално публикувано от Пламен Начев НачевА бе gigi как може така да го караш да развива долният маркуч бе.Има си две технологични пробки отдолу на двигателя мисля че бяха с ключ 13 развива ги тия пробки на двигателя и изтича цялата чорба ако развурти само маркуча половината боклук ще остане вутре и просто няма да има смисул да промива както му казваш ти.Не че през маркуча няма да изтече ама няма да е същият ефекта.И когато научиш разликите между ТС, ЖТД и Боксер, пиши пак
Ей тук щи дам жокер http://www.detali.ru/cat/fi/fi.dll?mk=R
Колега CHIKI само внимавай с обезвъздушаването, има доста изписано
Comment
Comment